Leverposteibarna 2019

Ingen barn er like – og godt er det! I anledning Stabburet-Leverposteis 70-årsjubileum har vi laget 20 nye design til den ikoniske boksen. Hver og én med ulike barn og deres styrker. Kampanjen består også av TV-reklame, utendørsboards, printannonse, butikkmateriell – i tillegg kan folk lage sine egne leverposteilokk.


Kreditering

Foto: Sigve Aspelund / Tinagent
Film: Thomas Hilland / Einar Film
Motion: Nils Wogsted / Helping Hand

Leverpostei_case_16x9_1.jpg
Leverpostei_case_1x1_1.png
Leverpostei_case_1x1_2.png
Leverpostei_case_1x1_3.png
 

Morofakta: Siden 1949 har kun 8 ulike barn prydet forsiden av leverposteiboksen. Den første leverposteigutten het Per og var sønnen til en av dem som jobbet på fabrikken. Første jenta Pia og prydet boksen i 2003.

 
Leverpostei_case_16x9_NY.jpg
classic-adshel-street-environment-mock-up-02.jpg
 
IMG_4210.jpg
 
simen braathen