Hele Norge snakker ekte kjærlighet

Grandiosa_Forbruker_førstepakke.jpg
 

Norge elsker Grandiosa! Siden den første grandisen så dagens lys i 1980 og frem til i dag hvor det konsumeres over 25 millioner i året, har nordmenn trykket frossenpizzaen til sine hjerter. Derfor tenkte vi at det nå var på tide å gjengjelde kjærligheten.


Gjennom en stor engasjementskampanje på Facebook/Insta, utendørs og på forpakning lot vi Grandiosa-elskere pryde pizzaesken med ekte kjærlighet, gjennom å nominere venner, kollegaer, kjærester og familie til å få bildet sitt på esken.


Kampanjen nådde 1.2 millioner nordmenn på Facebook og Instagram (nesten 70% av alle som er på plattformene, i aldersgruppen 18-40 år). 10.000 ble nominerte i kommentarfeltene og til slutt endte nesten 500 opp med å pryde eskene.


Vi snakker EKTE kjærlighet.

 
Grandiosa_Forbruker.jpg
Grandiosa_Case_phone_results_3.jpg
 
Tove_Buss.jpg
 
simen braathen