Skattepenga.no

 

Hva skjer når velferd blir butikk?


SV utfordret oss til å skape et konsept som får folk til å skjønne litt mer av dette. Vår løsning ble skattepenga.no, et slags arkiv over hva som i værste fall kan skje når store, profittbaserte selskaper får forvalte skattepengene våre. Ved å samle en drøss med grelle saker fra virkeligheten og gi dem en tabloid innpakning håper vi at flere (enn grumste kommentarfelt-troll) vil begynne å spørre seg: «Er det dette skattepenga mine går til???

Kampanjen er pågående, og vi lager nye saker og some-poster etterhvert som det dukker opp aktører som forsyner seg av skattepengene våre. Vi håper at vi ikke trenger å oppdatere kampanjen for mye, men noe sier oss at vi ikke har hørt det siste fra velferdsprofitørene...

Trykk på bildene for å se nærmere på sakene.

 
Penger_V3.gif
 
simen braathen