Profil for Strandryddeuka

1_Strandryddeuka.jpg

29. April til 5. mai samlet store horder med frivillige seg for å plukke plast langs norskekysten. Det fantastiske fenomenet Strandryddeuka arrangeres av Hold Norge Rent, og vi var så heldige å få bidra med den visuelle profilen og en kinoreklame.

Den visuelle profilen er ganske søplete. Alle farger og elementer er nemlig ryddet fra norske strender. Dollyropes, sigarettsneiper og uidentifiserte flytende objekter kombinert med bølgete typografi har gitt et lekent og fleksibelt uttrykk, som kan varieres slik man selv vil.

Strandrydding er gøy, og da bør det se gøy ut også!

Liker du å kose deg på stranda? Følg med på Hold Norge Rent sine nettsider for flere aksjoner.

Strandryddeuka_BlåskjellapplausRask.gif
Enamel-Mug-PSD-MockUp.jpg
P1020644_v2.jpg
simen braathen