2 nye fjes til BRUNCH

F.v: Simen, Bård, Sissel, Hanne-Regine og Markus i BRUNCH Oslo.

F.v: Simen, Bård, Sissel, Hanne-Regine og Markus i BRUNCH Oslo.

Hei bloggen. Vi har fått to nye fjes inn i vår lille bedrift. Møt Bård og Sissel.

Bård Rostrup Gabrielsen er kreatør og en gammel venn som Markus og Simen jobbet med i TRY. Siden den gang har han gått hen og jobbet i Los&Co og ANTI. Han har erfaring fra kunder som Coop, Orkla, Blå Kors og Amnesty. Bård er BRUNCH til beinet. I starten, da vi ikke eide annet enn et par kaffekopper, rakk Bård opp hånden og sa at han godt kunne tegne på disse. 

Se så fine kaffekopper vi har nå ---->>>

Bransjens fineste kaffekopper? Kanskje.

Bransjens fineste kaffekopper? Kanskje.

Bård var på plass før sommeren og vant sin først pitch allerede 2. uken på jobb.

Sissel Pettersen er grafisk designer og startet hos oss 1. august. Sissel kommer fra Breakfast (Ordspillalarm!!!) hvor hun har jobbet med kunder som Komplett.no, Sparebank 1 og Slottsfjell. Sissel er utdannet ved NKRF og Southhampton Solent University, og kommer fra Fredrikstad. Vi kan informere om at vi nå har to ansatte fra den byen. 

Vi er en fin liten gjeng her i Hausmanns gate 29. Ikke nøl med å stikke innom dersom du har et prosjekt du vil sparre på. 

Hilsen BRUNCH. 

 

Forsidesimen braathen