Vi trenger en senior formgiver!

_DSC8239.jpg

100 % fast.
Oppstart snarest.

BRUNCH er et lite, kreativt byrå som ble startet i 2016 og består av kreatørene Markus og Simen, journalisten Andreas og prosjektleder Hanne-Regine.

Vi liker å være små. Det gjør at vi kan styre hverdagen vår selv og jobbe med prosjekter vi brenner for. Det gjør også at vi går inn i et hvert prosjekt med hud, hår og massevis av kjærleik. Nå trenger vi en senior formgiver/grafisk designer med samme lidenskap. 

I løpet av våre første 2 år har vi jobbet med alt fra start-ups til noen av Norges mest ikoniske merkevarer. Som for eksempel Stabbur-Makrell, Grandiosa, Nabobil, Johaug, Senkveld, Kreftforeningen og Stabburet Leverpostei.

Her er deg:

 • Det kiler i magen av tanken på å være med å bygge opp et byrå som setter annerledes, uventede, inspirerende, smarte og ektefølte idéer ut i verden. Samtidig skjønner du at det å jobbe i en oppstartsbedrift er krevende og at vi må ha brød og smør på bordet.
   
 • Du har jobbet noen år allerede, helst i reklame- eller designbyrå. Uten at det har ødelagt deg helt som menneske.
   
 • Du er allsidig. Mestrer både Photoshop, Indesign, Illustrator og After Effects og har gode eksempler i mappa på alt det der. Det er et pluss om du også har litt erfaring med trykk og ferdiggjøring.
   
 • Kult om du har litt sånn ”det her har jeg ikke gjort før så det klarer jeg sikkert”-innstilling.
   

Her er hva vi kan tilby:

 • Du vil utgjøre 20 % av en oppstartsbedrift, så alt du sier og gjør vil påvirke selskapet. Du vil få innsyn i alle aspekter ved å drive et moderne kommunikasjonsselskap, og garantert loddrett læringskurve. 

 • Vi har det gøy på jobb. Det vil du også få.

 • Lønn etter avtale.

Vi oppfordrer folk av alle kjønn, legninger, etnisiteter, trosretninger og musikksmaker til å søke. Send CV, søknad og eventuelle spørsmål til hanne.regine@brunchoslo.no innen 10. Mars.

simen braathen