BRUNCH i Dagens Næringsliv.

Dagens Næringsliv har fått med seg at det rører seg rundt om i bransjen og vi synes det er stas at de inkluderte oss på sin liste over 5 byråer å følge med på. Bommet littegranne på de gamle stillingene til Markus og Simen, som jobbet som kreatører i TRY og ikke rådgivere. Men vi har da råd også. Vi har det. Les hele saken her.  

***

Fem andre gründerbyråer å følge med på

Av Stian Øvrebø Johannessen

Brunch er et ferskt reklame- og pr-byrå som ble startet av tidligere Try-rådgiverne Markus Ivan Johansson (32) og Simen Braathen (31), samt tidligere NRK-journalist og Natt& Dag-redaktør Andreas Øverland (32). Startet opp våren 2016 og leverte etter det en omsetning på 2,2 millioner kroner. Har blant annet jobbet med en kampanje for Senkveld på TV 2 og Kreftforeningen.

simen braathen