Nye prosjekter til BRUNCH.

I det vi siger gjennom 4. kvartal av vårt første leveår, gleder vi oss ikke bare over å være i livet (selv om det i seg selv er ganske sjukt) men også over at disse tre kreatørene har klart å skaffe seg selv noe vaskeekte nubizz. 

Her er noe av det nye vi driver med om dagen.

(Les vårt reisebrev fra første halvår med BRUNCH)

KREFTFORENINGEN
Hurra! Vi vant pitcherunde om et oppdrag for Kreftforeningen, som vi er i full gang med produksjonen av nå. Oppdraget er for en ny tjeneste Kreftforeningen lanserer rundt juletider. Mer kommer...

F.v: Unge Ferrari, Christine Dancke, Misgina Ghebremeskel og Julie Bergan.

F.v: Unge Ferrari, Christine Dancke, Misgina Ghebremeskel og Julie Bergan.

NRK P3
Vi har hjulpet NRK P3 med idéutvikling & innslag til årets P3 Gull, som går av stabelen 26. november. Selv om vi stort sett jobber med å løse utfordringer for kommersielle aktører, er det gøy å være med å lage ren underholdning også.

 

NARVESEN
Med F+OSS i spissen, var vi med på å vinne Narvesen som kunde tidligere i år. (Litt ekstra stas var det seff av vi bl.a. slo ut vår gamle arbeidsgiver av konkurransen). 
 

Ledergruppa, heter dette bildet. Foto: Samuel John Ditta.

Ledergruppa, heter dette bildet. Foto: Samuel John Ditta.

SPICE.NO
Siste prosjektet ut er for take-out-kjeden Spice.no – hvor vi samarbeider med digitalselskapet UPPERCASE om en totalgjennomgang av produkt, design og kommunikasjonsstrategi. 

Det var alt for nå, venner. Stiv kuling i seila. Send oss gjerne en mail dersom du har et prosjekt du vil diskutere med oss.

 

 

simen braathen