BRUNCH_foto_Samuel John Ditta.jpg
BRUNCH_foto_Samuel John Ditta.jpg

Tjenester


Tjenester

Hva kan vi hjelpe deg med?

SCROLL DOWN

Tjenester


Tjenester

Hva kan vi hjelpe deg med?

Velkommen til bords!

Dersom du er på jakt etter posjerte egg og mimosas må vi dessverre skuffe deg. Men om du er en markedssjef med litt guts, som er lei mette byråer, tungrodde prosesser og overbetalte rådgivere, da har du kommet til rett sted.

BRUNCH er nemlig et ungt og sultent byrå som hjelper kunder med strategi og konseptutvikling. Vi er et lite, dedikert team som har lang erfaring med å løse moderne kommunikasjonsutfordringer og skape resultater, for alt i fra start-ups til noen av verdens største merkevarer.

Ta en titt på menyen.
 

 

1) Strategi

I starten handler det om at vi skal bli kjent med deg og din problemstilling, for så å legge en plan.

Hvilket problem skal løses? Hvilke mål skal nås? Hvordan får vi mest ut av budsjettet? Hva er det ved merkevaren din som folk bryr seg om og vil snakke om? 

Vi bistår med kundeundersøkelser, analyse og innsikt.

2) Idésprint

Enten du har som mål å øke salg & markedsandeler, styrke omdømme, skape lojale kunder eller få medias oppmerksomhet, mener vi du får størst effekt av å ha en god idé i bunn. 

Vi lager konsepter for betalte, fortjente og egne medier, og sørger for at alt spiller fint sammen. 

Brunch_Produksjon

3) Produksjon

En idé er kun så god som gjennomføringen.

Selv om vi er et lite byrå, har vi et stort nettverk av designere, teknologer, fotografer, filmprodusenter, journalister, kokker og illustratører for å nevne noen. Det betyr at vi effektivt kan sette sammen det beste teamet for ditt prosjekt, uten at du betaler for mer enn du må.

Når konseptet er på plass, håndterer vi hele prosessen frem mot levering av ferdig produkt. 

4) PR & medietrening

Hvordan får du fortjent oppmerksomhet? Hva skal du si når du først kommer til ordet og hvordan styrker du budskapet du vil ut med?

Vi hjelper deg med å legge en PR-strategi, sørger for at budskapet er det samme i alle kanaler, og gjennom medietrening sørger vi for at du er trygg i møte med journalister, ansatte og kunder.

 

Ta kontakt om du har et prosjekt du vil diskutere.