Hva er det vi driver med?

tvillinger.png

Kort om BRUNCH.
Vi er 2 reklamefolk, 1 journalist og 1 prosjektleder som driver vårt eget byrå. Her utvikler vi strategier og konsepter for alt i fra start-ups, til noen av Norges mest kjente merkevarer.

Vi er en sulten utfordrer som går inn i et hvert prosjekt med hud, hår og tonnevis av kjærleik. Fordi vi tror det er det som skaper best resultater.

Ta en titt på menyen under.
Eller kontakt oss om du lurer på noe.

 

1) Strategi

I starten handler det om at vi skal bli kjent med deg og din problemstilling, for så å legge en plan.

Hvilket problem skal løses? Hvilke mål skal nås? Hvordan får vi mest ut av budsjettet? Hva er det ved merkevaren din som folk bryr seg om og vil snakke om? 

Vi bistår med kundeundersøkelser, analyse og innsikt.

GangGang_web.jpg

2) Idésprint

Enten du har som mål å øke salg & markedsandeler, styrke omdømme, skape lojale kunder eller få medias oppmerksomhet, mener vi du får størst effekt av å ha en god idé i bunn. 

Vi lager konsepter for betalte, fortjente og egne medier, og sørger for at alt spiller fint sammen. 

Brunch_Produksjon

3) Produksjon

En idé er kun så god som gjennomføringen.

Selv om vi er et lite byrå, har vi et stort nettverk av designere, teknologer, fotografer, filmprodusenter, journalister, kokker og illustratører for å nevne noen. Det betyr at vi effektivt kan sette sammen det beste teamet for ditt prosjekt, uten at du betaler for mer enn du må.

Når konseptet er på plass, håndterer vi hele prosessen frem mot levering av ferdig produkt. 

4) PR & medietrening

Hvordan får du fortjent oppmerksomhet? Hva skal du si når du først kommer til ordet og hvordan styrker du budskapet du vil ut med?

Vi hjelper deg med å legge en PR-strategi, sørger for at budskapet er det samme i alle kanaler, og gjennom medietrening sørger vi for at du er trygg i møte med journalister, ansatte og kunder.